2015. sze 16.

írta: CPM

Nagy Szeretettel és Tisztelettel Köszöntjük régi és új "lájkolóinkat", támogatóinkat, hallgatókat, oktatókat és érdeklődőket!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Miskolci Egyetem Politikatudományi Intézetének hallgatói csoportja, a Citromfa Politikai Műhely újra megkezdte működését tehetséges, ifjú politológusokkal.

Aki régóta ismeri a közösséget az tudja, hogy a politika világának szereplőit, szakértőit, valamint közéleti és az országot vezető személyiségeket látunk vendégül a Miskolci Egyetemen és mindig valamilyen aktuális témában tartunk meghívottunkkal közösen előadást. Az idei évtől kezdve Facebook-on, továbbá a hamarosan elkészülő internetes oldalunkon is elemzéseket, jegyzeteket készítünk aktuálpolitikai témákat elemezve, objektíve, a fiatal politológus szemszögéből. Ezáltal a műhely tagjai fejlődnek, anyagaik publikálva lesznek és gyakorolhatják hivatásuk alkotói folyamatait.

Az elkövetkezendő időszakban több rendezvényt is kívánunk szervezni, ahová várjuk az érdeklődőket az egyetemünkről, valamint Miskolcról, a környező településekről, határon innen és túlról smile hangulatjel

Szólj hozzá